Wat begon als een stille witte wijn, werd omgetoverd tot een sprankelende witte en rosé schuimwijn.
Sinds juni 2015 te verkrijgen.
Onze mousserende wijnen worden gemaakt volgens de méthode traditionelle waarbij we, na de botteling de flessen minstens 24 maand op zijn gist laten rijpen sur latte. Nadien volgt de remuage en dégorgement waarin we na veel oefenen ondertussen zeer bedreven in zijn!
Daarna kunnen de flessen afgewerkt worden met de kurk, muselet en etiket.
Vanaf de zomer 2016 hebben we zowel witte als rosé mousserende wijn ter beschikking.
Bij Wijngoed Kapelle streven we naar het leveren van producten van uitzonderlijke kwaliteit. Dankzij onze gloednieuwe kelder kunnen we onze schuimwijn laten rijpen, wat resulteert in een verbeterde kwaliteit van wijn. Bovendien zullen we in de toekomst onze schuimwijnen produceren van de traditionele druivensoorten om nog beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen.